Representanter sökes!

Vi söker dig som vill sälja ett av marknadens bredaste hussortiment!

Huspartner expanderar och söker nu representanter och ambassadörer i olika delar av Sverige.

Aktuella områden:

Södra Sverige –  från Göteborg, Jönköping, Västervik och söderut.
Norra Sverige –  från Sälen, Mora, Gävle och norrut.
Stockholm –  från Norrtälje i norr till Nyköping i söder.
Göteborg – från Stenugnsund i norr till Kungsbacka i söder.

Om uppdraget:

Vi söker nu representanter och ambassadörer som vill arbeta med våra husprodukter. Som vår representant får man tillgång till all kunskap och vägledning man behöver från Huvudkontoret, och ersättning får man via provision på sålda hus.

Som vår representant skall man arbeta med allt från marknadsföring och försäljning till upphandlingar och slutföranden – naturligtvis i samarbete med huvudkontoret i Värmland.

Du får även möjlighet att själv bygga upp en försäljningsorganisation inom sitt område, för att på så sätt öka försäljningen och genererar mer inkomst.

  • Marknadsföring – här får man ansvara för den lokala annonseringen, medan huvudkontoret söker riksannonseringen.
  • Försäljning – vår representant skall ansvara för att köp kommer tillstånd mellan oss och slutkund.
  • Upphandlingar – i sitt försäljningsområde skall du söka kontakt med olika företag inom byggbranschen, vilka sedan kan få utföra entreprenadarbeten på husen som säljs.
  • Slutföranden – som vår representant följer du varje husbyggnation från start till inflyttning. Det är alltid till dig/er kunden vänder sig till under byggnationen.

Lämplig bakgrund:

När du jobbar med oss och våra produkter, är det bra att ha ett intresse för design, inredning och olika byggutföranden. Det kan även vara en fördel att ha lite kontakter i byggbranschen, eftersom det är bra att vara insatt och påläst hur en husbyggnation går till, allt från bygglovsansökan till inflyttning. Har du tidigare arbetat med hus och försäljning i någon form är det ett stort plus i kanten.

Låter detta intressant och skulle du vilja jobba inom ett framåtsträvande husföretag – i vilket du kan skapa din egen framgång, tveka inte utan kontakta oss för en diskussion om hur du skulle vilja jobba med våra produkter i ditt område.

Du är naturligtvis även välkommen att kontakta oss för mer information om våra hus och vilka möjligheter som finns!

Kontakta oss för att berätta mer om dig som säljare!

Ingen ledig tjänst som passar dig?

Du är varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till oss på info@huspartner.com.