Huspartner har många olika hus i sitt sortiment. Det finns villor för både den stora och lilla familjen. Dessutom går varje hus att få i modern eller mer traditionell design. Hos Huspartner har du helt enkelt många fina villor att välja mellan när du letar efter ditt framtida drömhem!

Slöa dagar vid havet eller fartfyllt i fjällen? Vi har utrustat och inrett våra fritidshus på olika sätt för att kunna erbjuda allt från en traditionell stuga till ett modernt fritidshus. Vi tillverkar och bygger ditt fritidshus på bästa sätt med inredning från välkända tillverkare och leverantörer.

Våra premiumhus är vår unika kollektion av exklusiva hus. Bland våra premiumhus finns allt från dryga 200 kvadratmeter av smart planerad exklusivitet till över 400 kvadratmeter men stora ytor för det lilla extra du alltid drömt om att ha i ditt hem.

Huspartner har även flerbostadshus med snygg och smart design. Husen passar perfekt för byggprojekt i moderna villaområden med flera bostäder på mindre yta.

Flerbostadshusen består utav gruppbyggda småhus, parhus och kedjehus. Med Huspartner som din samarbetspartner får du valmöjligheter med bra kvalité.

I vår Leveransbeskrivningen kan du enkelt se hur ditt nya hus kommer att levereras. Vi presenterar vad som ingår i ett standardutförande och vilka valmöjligheter du har när du bygger ditt nya hus.

Vill du anlita Huspartner som underleverantör till ditt projekt kan vi antingen hjälpa dig med allt från legotillverkning av husdelar eller nyckelfärdiga flerbostadshus efter ditt önskemål.

Se våra villor, fritidshus, premiumhus och flerbostadshus!