Nyheter

Dina val och tillval vid köp av våra hus

När du bygger ett nytt hus finns det många val och alternativ att välja mellan. För att göra det enkelt och överskådligt för dig att göra dessa val har vi tagit fram en förklarande Leveransbeskrivning. Du kan enkelt se vad som ingår i ett standardutförande och vilka valmöjligheter som finns för just ditt hus.

Leveransbeskrivningen omfattar många delar och kan användas både som inspiration och stöd inför husköp. Du får veta mer om valet av underleverantörer leverantörer för produkter huset utrustas med. Vi beskriver och presenterar även inredning och utförande för huset och dess olika rum. Du kan enkelt jämföra standardutförandet med valmöjligheterna som finns. På så sätt hoppas vi att du hittar just det utförande som passar dig och ditt val av hus bäst.

 

Leveransbeskrivningen för inspiration och underlag

Vi hoppas att vår leveransbeskrivning hjälper dig vid ditt husköp!  När du väl fått en bild av hur du önskar att ditt hus levereras kan du använda leveransbeskrivningen som underlag inför och under ditt möte med en av våra säljare.

Leveransbeskrivningen hittar du vid informationssidan för respektive hus, eller så kan du gå direkt till leveransbeskrivningen om du vill läsa den redan nu.